lördag, mars 08, 2008

Veckan

Förtroende
Kvinnor har större förtroende för statsminister Reinfeldt än för (s)ledaren Sahlin läser vi i Sydsvenskan. 3,01 för Fredrik och 2,91 för Mona. Förtroendet från männen är ännu högre för Fredrik, 3,08, och för (s)ledaren 2.76. Bästa sorten är inte alls förvåndad!
Björn Gustafsson
Sveriges nye och nu största komiker gästade Robins i veckan och avslöjade att SVT inte alls hade ratat honom i Melodifestivalen - det var avtalat redan i januari. Det som tidningarna "avslöjade" föll alltså pladask. Björn är en komiker av Bästa sorten och en renlevnadsman, visade det sig.
Ekman vs Sturmark
Herrarna möttes i veckan i en debatt om Gudstro och ateism. Krister ansåg att den kristna tron inte har att göra i det offentliga rummet, medan Ulf fokuserade på Jesus. Ekman vann på poäng av Bästa sorten!
Kallur
Susanna Kallur tar den ena häcken efter den andra och löper först i mål. Årets idrottare!
Carola
I veckan fyllde Carola kyrkan i Kiruna till sista plats. Att det är Carolafeber går inte att ta miste på. Det är endast kvällstidningarna som försöker att få igång ordkriget mellan henne och bl a Nordman, men de umgås i alla fall i kyrkan. Det som tidningarna avslöjade föll alltså pladask, igen! Bästa sorten hoppas på Häggkvist & Johnson i Kiruna så blir det Globen av Bästa sorten!

Inga kommentarer: