söndag, augusti 11, 2024

Roadtrip feat. Spain 2024







Torsdagen 1 augusti sol & bad. Dagen avslutades med middag; Marinerade. Grillade. Jätteräkor. Så läckert! 

Tidig morgon fredag. Några av oss till marknaden i El Vendrell, mitt i byn. Traditionell marknad för ortsbefolkningen. Inget krimskrams för oss turister. Genuint. Finfina caféer å många. 

Fredagskvällen spenderade vi i den vackra staden Tarragona och vi strosade längs Rambla Nova. Naturligtvis blev det en Helado Grande. Några shoppade på Ale-Hop med den karakteristiska svart/vita kon vid ingången [varför den står där kan man ju undra…]. Sen kväll kom regnoväder med gigantiska blixtar över den spanska mörka himlen. 


Lördag 3 augusti. Frukost vid poolen under parasollet, ännu en dag ;) Solen steker redan. Så gott med värme. Älskar värme. Tar med upplevelsen till den dystert, gråa, kyliga, regniga november hemma…

Lördagseftermiddagen njöt vi på den härliga beachen, Playa De Coma-Ruga☀️ 

Kvällens 3-rätters -som bestod av just tre rätter som jag är väldans förtjust i- blev speciell av en händelse. Familjen sjöng och hurrade och tände ljus -en 7:a och en 0:a- [70 är det nya 50] otroligt fint och otroligt uppmuntrande till en som 0:ar 💜 Fast det är lååångt dit… ;)

Att 7:an å 0:an lyste upp var sin glasspaket var ju alldeles Xtra för en som alltid älskar glass -ofta å mycket! Tack familjen, Älskar er 💜

Söndag playan. Måndag förmiddag checkade vi ut från Coma-Ruga. Helt fantastisk vecka i detta supersemesterhus. 


To be continued…


Inga kommentarer: