fredag, juli 02, 2021

Tankar för dagen


 . Partiledaren erkänner

Well Done Ebba, vad skulle du annars gjort! att man inte offentligt får säga det som redan är offentligt är beklämmande. Lagen behöver ändras. 

Polisman skjuten.

Vi stöder och hedrar alla svenska poliser och polisens arbete. Att skjuta en polis i tjänst är ett skott mot vårt lands demokrati och mot oss alla. Att bekämpa kriminella nätverk är högsta prio nu och regeringen måste se till att gå från ord till aktiv handling, Nu. 

Restriktionerna

I veckan har restriktionerna lättats upp, vilket är till mångas glädje, inte minst för landets kyrkor och församlingar. Nu blir det gudstjänst i det större formatet igen. ”Var alltid glada!”

Håll avstånd.

Fortsätt håll avstånd. Tvätta händerna. Ofta. Använd ditt sunda förnuft så utrotar vi smittan tillsammans. 

Stenkastning

Kasta inte sten. Det är förfärligt att några kastar sten på danska bilar på E65:an. Hårdhandskarna bör användas även mot dessa stenkastare. 

Regering

”Vem i hela världen kan man lita på” sjöng en gång vänsterbandet Hoola Bandoola Band. Vår dörr står öppen… Öppen för nya lösningar… Jag och mitt parti är redo… Många säger mycket men litet blir sagt. Att det behövs en förändring står utom allt tvivel. 

Sommaren.

Sommaren som kom av sig. Idag tittar vi upp på en gråmulen himmel och lite här och där piskar det på med en och annan regnskur. Allt regn är bra innan midsommar. Nu har vi passerar midsommar och…

Semesterbilder.

Gläds åt alla goa, härliga och kreativa semesterbilder som varje minut nu läggs ut på sociala medier. Fortsätt sprid glädje.

Till sist.

”Visa varandra äkta kärlek. Avsky alla onda handlingar, och gör det som är gott. Ja, älska varandra så som syskon bör göra. Gör allt för att visa hur mycket ni uppskattar och respekterar varandra.”


God Helg! 


Inga kommentarer: