fredag, november 20, 2020

Hopp av Bästa sorten


Första vinterdagen. Frost. Solen skiner. Det är fredag. Pandemin fortsätter att härja. Mycket är inställt, det mesta faktiskt. På söndag har de svenska kyrkoledarna utlyst Nationell Bönedag. Så här skriver de:

”Situationen i vår värld och också i vårt land är mycket allvarlig. Pandemin ökar nu igen, nöden och behoven är stora. Låt oss vända oss till Gud i gemensam bön.” Utmärkt initiativ, så häng på! [här kan du få mer info: https://www.nationellbonedag.com ]


Veckan har i övrigt mest bjudit på arbete på hemmakontoret, med flera on-line möten och då har det, naturligtvis, blivit mycket stillasittande. Ergonomin och den goda anpassningen är inte den bästa på detta hemmakontoret och det får konsekvenser. Det betyder att nu värker nedre delen av ryggen [rejält!]. Jag har ju en viss vana vid värk ;) men det här är utöver det vanliga och det hade jag absolut inte räknat med! 


I en tid som denna och en solig fredag som idag är det skönt att ha ett gott humör, obegränsat starkt å gott psyke och en tro som bär. Det finns ett Hopp av Bästa sorten! 


Inga kommentarer: