fredag, mars 04, 2011

KAXIGA Norge av Bästa sorten

Guldet var inom räckhåll, men det blev ett välförtjänt SILVER i herrarnas stafett på Skid-VM i Oslo. Avgörandet kom inte förrän på upploppet inne på stadion och det var Norge som tog hem guldet. Petter Northug tvärade över mållinjen - Kaxigt värre! och inte direkt sportsligt! brist på respekt och nedlåtande - vilket absolut inte är godkänt. Det är dock i överkant att kalla honom "gris" (enligt SvT:s reporter). 
Bra jobbat av herrlandslaget! & Grattis!

2 kommentarer:

Anonym sa...

I følge de svenske mediene er det helt ok å omskrive en persons navn til Nollthug og kalle ham en gris, men det er skandale å showe litt på oppløpet.

Om jeg husker rett, så kjørte Hellner over mållinjen på én ski i sprinten. Da jublet svenskene. Canadas Harvey hysjet på publikum når han vant sprintstafetten. Ingen reaksjoner fra Sverige på det heller. Går man litt tilbake i tid, så finner man en rekke eksempler på skiløpere som gjør ulike ting for å lage show på oppløpet. Bjørn Dæhlie hadde en rekke varianter hvor han gikk baklengs over mål, kjørte 360, og for den saks skyld stoppet på målstreken og bukket før han gikk i mål. Thomas Alsgaard stilte seg med en fot på ryggen til "Zorro" etter å ha slått ham i spurten, for ikke å snakke om alle dem som henter flagg og veiver langs hele oppløpet. - Alt sammen er helt ok for Sverige. Når Northug i verdenscupen stopper på oppløpet og håndhilser på publikum er det også ok for svenske journalister. Men når Northug vinner overlegent over yndlingen Hellner og tillater seg å lage show?

O`Shanter sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.